Nieuws

Laatste nieuws

nieuws

7x tips om een kleine badkamer groter te laten lijken

Heeft u een kleine badkamer en wilt u deze groter laten lijken? In dit artikel delen we onze 7 beste tips voor een kleine badkamer. Door jarenlange ervaring weet Henry van Doesburg ook hoe we uw badkamer groter kunnen laten lijken. Afgelopen tijd hebben we ook een mooi project mogen afronden in Zeist. Middels het toepassen van eenvoudige tips hebben we deze relatief kleine badkamer groter laten lijken. Meer foto's van deze badkamer kunt u onder onze projecten kijken. 'Klein maar fijn, zeggen we dan!

Onderstaand onze tips voor een kleine badkamer:

 

 • Tip 1: Kies voor grote tegels

  Met grote tegels, zijn er minder voegen en kunt u een kleine badkamer eenvoudig groter laten lijken. Bij kleinere badkamers adviseren we daarom om te kiezen voor tegels vanaf 30cm. Gaat de voorkeur toch uit naar een combinatie van grote en kleine tegels? Dit is ook mogelijk. Henry denkt met u mee, en komt in de meeste gevallen met een creatieve oplossingp;Laat u vrijblijvend adviseren.
   

 • Tip 2: Kies voor een glazen inloopdouche

  Door te kiezen voor een glazen wand, creëert optisch veel meer ruimte. Heeft u een smalle of kleine badkamer, kies dan altijd voor een douchedeur van glas.
   

 • Tip 3: Vloertegels laten doorlopen in de douche

  Naast de glazen deur is het slim om de vloertegels in de douche door te laten lopen. Op deze manier oogt de badkamer gelijk een stuk ruimer, dan bijvoorbeeld het geval is met een douchebak.
   

 • Tip 4: Grote Spiegels

  Met een grote spiegel creëert u eenvoudig een groter oogende badkamer. De reflectie zorgt namelijk voor een ruimtelijk gevoel.
   

 • Tip 5: Kies voor rustige kleuren

  Maak het vooral niet te bont! Kies voor een rustig kleurpalet in het tegelwerk en de meubels. Door te veel tinten door elkaar te gebruiken, kan de badkamer kleiner lijken. Grijs en wit doen het overigens altijd goed! 
   

 • Tip 6: Ruim op!

  ​Kleine prulletjes zijn uit den boze. Zorg dat er niet te veel spullen in de badkamer rondslingeren. Dit creëert een rommelig, maar vooral een kleiner geheel.
   

 • Tip 7: Laat u adviseren over het groter laten lijken van een kleine badkamer!

  Heeft u vragen of behoefte aan advies? Henry staat klaar om u te adviseren over uw tegelwerk en/of badkamerrenovatie. Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. Uw badkamer is onze zorg!

 


 

Foto's kleine badkamer:
Project: Badkamer renovatie
- Locatie: Zeist

nieuws

Badkamer renovatie Meteren

Een tijdje geleden hebben we in Meteren deze fantastische badkamer mogen realiseren. De verschillene tinten in het grijze tegelwerk maken deze badkamer tot een mooi geheel. Bijgaand het eindresultaat van deze badkamer in Meteren

 

 • Project: Badkamer renovatie
 • Locatie: Meteren
nieuws

Badkamer renovatie Tuil

Heeft u inspiratie nodig voor een grijze badkamer? Met grijze tegels kunt u alle kanten op! Zie bijgaand alle foto's van deze stoere badkamer renovatie in Tuil. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn.

 • Project: Badkamer renovatie
 • Locatie: Tuil
Terug naar boven